UA

Оновлений мобільний додаток OTP Smart став ще зручнішим та функціональнішим

Впровадивши якісно нову систему інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart та мобільний додаток до неї, ОТП Банк активно розвиває перелік доступних користувачам послуг з метою покращення функціональності та зручності самостійного управління власними фінансовими потоками.

Так, завдяки останнім оновленням мобільні додатки OTP Smart на базі iOS та Android стали ще зручнішим у використанні та доповнилися такими новими можливостями, як:

  • управління картковими лімітами;
  • блокування та активація карток;
  • зміна карткового ПІН-коду;
  • погашення кредитного ліміту лише у 3 кліки;
  • відкриття строкових депозитів з підвищеною відсотковою ставкою та ін.

Нагадаємо, окрім адаптивного дизайну інтерфейсу та стандартного функціоналу, система OTP Smart та мобільні додатки на базі iOS та Android надають користувачам можливість виконання переказів, оплати комунальних послуг, включаючи отримання рахунків, здійснення миттєвих переказів за номером картки, створення заявки на кредит та багато інших корисних послуг.

Для того, щоб клієнти могли оцінити всі переваги дистанційного обслуговування та випробувати його зручність, підключення до системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart здійснюється безкоштовно.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05 або e-mail otpsmart@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація