UA

Наталія Лукаш визнана одним з кращих HR-директорів в Україні

Наталія Лукаш

За результатами рейтингу порталу Delo.ua, що традиційно складається комунікаційним хабом Ekonomika, Наталія Лукаш, начальник управління по роботі з персоналом АТ «ОТП Банк», увійшла до трійки кращих HR-директорів в Україні.

Переможці рейтингу визначалися за результатами голосування користувачів та експертів. Підсумковий бал кожного учасника формувався з трьох складових: 25% склали голоси, отримані в рамках онлайн голосування, 25% – дослідження медіа резонансу діяльності учасників і 50% – оцінка профільних експертів.

На думку експертів, за 7 років роботи в банку Наталії Лукаш вдалося розробити і впровадити стійку HR-модель, успіх якої полягає в гармонійному поєднанні простих рішень і кращих світових бізнес-практик. Аналітики високо оцінили простоту HR-процесів для керівників і співробітників, а також сприятливі умови для розвитку, як з точки зору продуктивності для компанії, так і з позиції професійного росту співробітників компанії зі штатом більше 6000 чоловік.

«Успіх будь-якої організації – це злагоджена співпраця команди. Мені пощастило бути частиною класного, молодого, ефективного колективу, який знає як робити успішний бізнес і завжди досягати результат. Саме завдяки команді ОТП ми змогли досягти тих результатів, які є зараз», - прокоментувала нагороду Наталія Лукаш, начальник управління по роботі з персоналом АТ «ОТП Банк».

Дана нагорода – вже не перше досягнення ОТП Банку в області управління персоналом. Нагадаємо, в 2013 році банк став бронзовим призером премії UKRAINIAN BANKER AWARDS в номінації Кращий роботодавець банківського ринку, а роком раніше банк отримав звання «Один з найбільш шанованих роботодавців» за підсумками дослідницького проекту Reputation Сapital і HeadHunter.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація