UA

ОТП Банк: наші акції – винагорода лояльних клієнтів

Сучасні користувачі вже звикли до різноманітних акцій компаній, що проводяться з метою підвищення популярності товарів та послуг, обізнаності клієнтів щодо бренду, купівельної активності тощо. Не винятком є і банківський сектор, у якому початок кожного бізнес-сезону супроводжується розгортанням промоційних заходів та акцій зі спеціальними пропозиціями.

«Ми, звичайно, користуємося таким універсальним маркетинговим інструментом, як акції. Але закладаємо в них дещо відмінну філософію. Адже практично всі акції спрямовані на винагороду клієнтів, які вже й так щоденно користуються продуктами банку, наприклад, платіжними картками. А в період акції вони мають шанс одержати ще й додатковий приємний приз чи бонус. Таким чином, ми, ніби, кажемо нашим клієнтам: «Ми вдячні Вам і хочемо, щоб Ви залишалися з нами!», - відзначила Ілона Данілова, начальник відділу маркетингу та реклами АТ «ОТП Банк».

Зокрема, дуже цікавою стала акція з мережею ресторанів Carte Blanche, відвідувачі якої просто залишали свої візитні картки у спеціальному брендованому боксі. Потім ці картки бралися до офіційного розіграшу головного призу - чотирьох прогулянок на яхті по Дніпру. 29 серпня у ресторані «Touch CafГ©» переможцям були вручені сертифікати на прогулянку на яхті по Дніпру, брендована продукція ОТП Банку та приємний презент від мережі ресторанів Carte Blanche. Додатково переможцям акції був представлений їх майбутній персональний менеджер, який особисто буде надавати їм консультації щодо продуктів банку.

Не пропустити і детальніше дізнатися про поточні акції ОТП Банку можна, завітавши на сайт банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація