UA

ОТП Банк презентував свій Premium Banking

АТ «ОТП Банк» запустив принципово нову модель банківського обслуговування Premium Banking.

Premium Banking – це модель комплексного обслуговування, що передбачає широкий спектр банківських, фінансових і нефінансових продуктів і послуг, які клієнти Premium Banking отримують від персонального менеджера (фінансового консультанта) в окремій зоні обслуговування.

Пакет Premium Banking від ОТП Банк включає цілу низку унікальних послуг та переваг. Так, клієнтам Premium Banking надаються індивідуальні умови обслуговування за допомогою персонального фінансового радника, спеціальні програми фінансового розвитку, ексклюзивний набір продуктів і послуг банку (пакет «Преміум») за найбільш вигідними тарифами, платіжна карта преміум-класу Gold Cup, яка поряд з іншими перевагами дає привілейовану можливість участі в бонусній програмі MasterCard Reward, а також окрема телефонна лінія підтримки Premium Line і система дистанційного банкінгу. Запропоновані послуги покликані забезпечити максимальну зручність і економію часу для клієнтів, а також психологічний комфорт при вирішенні будь-яких фінансових питань.

Слід зазначити, що Premium Banking по суті бере початок із концепції Private Banking, в якому ОТР Bank вже традиційно посідає лвдируючі позиції. Численні нагороди від провідних світових видань, як то The Banker, Euromoney та інші, довели, що OTP Bank вміє обслуговувати клієнтів цієї спеціальної категорії. На кінець 2011 року, під управлінням OTP Private Banking було 3 млрд євро активів від 25 000 клієнтів у регіоні присутності OTP Group (Центральна та Східна Європа). Private Banking українського ОТП Банку також заслужено вважається одним із лідерів ринку. Тому можна з упевненістю сказати, що ОТП Банк накопичив достатньо досвіду та ресурсів, щоб вивести на ринок Premium Banking європейського рівня.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація