UA

В OTPdirekt з'явились миттєві перекази

Система OTPdirekt (послуга контролю та управління коштами через Інтернет, телефон і SMS) поповнилася новою функцією – віднині там можна здійснювати миттєві перекази 24/7 між дебетовими картами.

Перекази здійснюються в режимі 24/7 (цілодобово, без вихідних і святкових днів) між активними дебетовими картками в однаковій валюті, відкритими в АТ «ОТП Банк». Кошти стають доступними на карті одержувача за 2-3 хвилини після проведення переказу. Для здійснення переказу достатньо знати лише номер картки отримувача (зазначений на кожній платіжній карті).

На поточний момент функція доступна тільки для гривневих дебетових карт. Проте, до кінця року планується розширити функціонал для карт в доларах США і євро.

«У нашому житті часто трапляються ситуації, коли необхідно терміново переслати деяку суму грошей рідним або близьким – даний сервіс дозволяє спростити цю задачу, — розповідає начальник відділу електронного бізнесу OTP Bank Володимир Шведченко. — Також цей сервіс вирішує питання, пов'язані з безпекою покупок у мережі Інтернет: відкрийте картку Visa Virtuon, поповнюйте її безпосередньо перед виконанням покупки, і Ви будете максимально захищені від шахраїв. Звичайно, здійснювати покупки слід в Інтернет-магазинах і порталах із гарною репутацією »

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація