UA

OTP Bank і «Телекритика» продовжують реалізацію спільної програми з підтримки студентських ініціатив і поінформованості журналістів України

OTP Bank і журнал «Телекритика» - єдине в країні професійне видання про вітчизняні мас-медіа, що послідовно відстоює принципи свободи слова та журналістської етики, - продовжують реалізацію програми співробітництва з підтримки студентських ініціатив і поінформованості журналістів України. У рамках даної програми наш банк оформляє річну передплату на цей журнал для 100 провідних національних і державних вищих учбових закладів країни.

Програма співробітництва OTP Bank і «Телекритики» з підтримки студентських ініціатив і поінформованості вітчизняних журналістів – унікальний просвітницький проект, що демонструє інноваційну технологію взаємодії фінансового інституту і засобів масової інформації. Програма має на меті висвітлення позиції OTP Bank як соціально відповідальної компанії, що заохочує професійне просвітництво, високі журналістські стандарти, свободу слова і тим самим сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні, а також інформування студентів вітчизняних вузів про ситуацію в українських ЗМІ.  Нагадаємо, що дану програму було започатковано ще у квітні 2007 року.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація