UA

Чистий прибуток OTP Bank за 3-й квартал 2008 року склав 203,7 млн. грн.

Загальні активи банку за січень-вересень 2008 року збільшилися на 38% - до 24.7 млрд. грн.

Кредитний портфель банку за цей період зріс на 41% і досяг 22 млрд. грн., в тому числі обсяг кредитів, наданих фізичним особам, збільшився на 48% до 11,2 млрд. грн.

Кошти, залучені від юридичних осіб та міжнародних організацій зросли більш як в 3 рази і становлять 17 млрд. грн.

Депозити фізичних осіб збільшилися на 4% і вже перевищують 2,6 млрд. грн.

Власний капітал банку з початку року збільшився на 34% - до 1,76 млрд. грн. Статутний капітал у звітному періоді було збільшено майже до 1,2 млрд. грн.

Чистий прибуток OTP Bank за 3-й квартал 2008 року становить 203,7 млн. грн., що на 42% більше ніж за аналогічний період минулого року.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація