UA

Клієнтський захід ОТП БАНК у Києві: у фокусі валютна лібералізація, сервіси для бізнесу та кредитування

Клієнтський захід ОТП БАНК у Києві: у фокусі валютна лібералізація, сервіси для бізнесу та кредитування

АТ «ОТП БАНК» провів другий у 2024 році захід із запланованої серії подій для клієнтів малого й середнього бізнесу. Цього разу в Києві говорили на тему «Тренди глобальних ринків: валютна лібералізація, податкові питання, корисні сервіси для бізнесу».

Спікери розповіли присутнім про валютну лібералізацію та електронні сервіси від ОТП БАНК, які дозволяють зробити процес проведення зовнішньоекономічних операцій зручнішим і простішим. Увагу зосередили на новинках у продуктах глобальних ринків. Зокрема, гостей ознайомили з перевагами торгової платформи (модуль системи інтернет клієнт – банку Click OTPay, запроваджений для оперативного отримання інформації щодо курсів купівлі-продажу іноземної валюти з можливістю фіксації курсу за заявками) та валютного свопу. Обговорили макроекономічні тренди й перспективи подальшого розвитку економіки.

Представники ОТП БАНК та компанії Rayton Sun спільно презентували клієнтам вигідні умови для будівництва підприємствами сонячних електростанцій задля забезпечення власних потреб, надавши детальні розрахунки генерації й окупності СЕС із залученням кредитних коштів.

Адвокати юридичної компанії Crowe Mikhailenko, яка є партнером Банку, поділилися практичним досвідом щодо складання звіту про контрольовані іноземні компанії та підготовки до перевірок податкової.

Під час завершальної сесії семінару спікери відповіли на всі запитання клієнтів.

Нагадаємо, перший у 2024 році захід із запланованої серії подій для клієнтів малого й середнього бізнесу ОТП Банк провів у березні в Одесі. У 2023 році подібні семінари відбулися у Дніпрі, Києві та Львові.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація