UA

ОТП БАНК провів корпоративну донацію крові у Всесвітній день донора

ОТП БАНК провів корпоративну донацію крові у Всесвітній день донора

АТ «ОТП БАНК» долучився до Всесвітнього дня донора, який традиційно відзначається 14 червня, поповнивши запаси крові Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова. У проведеному спільно з організацією ДонорUA корпоративному дні донора взяли участь 36 працівників головного офісу.

«Потреба в донорській крові лишається стабільно високою. Переливання необхідне при лікуванні поранених, тих, хто зазнав травм внаслідок нещасних випадків, а також при терапії важких видів недуг. Участь у цьому заході дала нам можливість поділитися своєю кров’ю заради порятунку життя інших людей. Корпоративні дні донора - це внесок команди Банку у підтримку та розвиток культури донорства в Україні», – зазначив голова правління ОТП БАНК Володимир Мудрий.

Працівники Банку здали більше 16 літрів крові. За статистикою, один донор може врятувати життя трьох людей. Зібрана цього разу кров зможе допомогти понад сотні українців.

ОТП БАНК має власну донорську традицію та проводить корпоративні дні донора з 2021 року. Такі заходи дають можливість колегам разом пережити непересічний емоційний досвід, який єднає та надихає на добрі справи. Попередній корпоративний день донора Банк провів спільно з організацією ДонорUA у лютому 2024 року. Тоді працівники головного офісу здали кров на потреби Київського обласного центру служби крові.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація