UA

О.Клименко: Ми живемо в еру відповідального та органічного кредитування

О.Клименко: Ми живемо в еру відповідального та органічного кредитування

АТ «ОТП БАНК» здійснює відповідальне кредитування та враховує інтереси своїх клієнтів, шукаючи індивідуальний підхід до кожного, а з боку позичальників отримує серйозне ставлення до такої співпраці. Про це розповів член правління ОТП БАНК, який опікується розвитком роздрібного бізнесу, Олег Клименко під час Ukrainian Credit Conference (UCC) у Києві.

«Ми живемо в еру відповідального та органічного кредитування. Темп зростання ринку кредитування протягом другого-третього кварталу 2023 року прискорився на 25%. Варто зазначити, що ця позитивна тенденція продовжується. Якщо говорити про розбірне кредитування, то у першу чергу йдеться про кредитні картки та іnstallment. Тобто, про зважене рішення клієнта скористатися можливістю та відповідальне ставлення до виконання умов повернення, що, своєю чергою, робить кредитні ризики більш збалансованими. Я хочу подякувати за такий серйозний підхід до нашого співробітництва», - сказав О.Клименко.

ОТП БАНК постійно розвиває свої сервіси, аби обслуговування клієнтів було максимально швидким та комфортним, а також пропонує зручні кредитні рішення, які дозволяють отримати додаткові кошти на покупки чи на здійснення незапланованих витрат. Для користувачів застосунку OTP Bank UA доступні декілька видів розстрочок: можна обрати товар в магазині чи на сайті партнерської мережі та придбати його в розстрочку, скориставшись «Скибочкою», а можна навпаки – спершу придбати щось, а потім отримати гроші назад на свою картку за рахунок кредитного ліміту. «Сервіс підкріплення в розстрочку має великий попит і ми продовжуємо його активно розвивати», - додав член правління Банку.

О.Клименко також розповів присутнім про Ponova by OTP Bank - маркетплейс, на якому можна придбати у кредит автомобіль з пробігом. Для кожного клієнта у межах цього проєкту є персональний менеджер, а супровід угоди здійснюється Банком. «Ринок авто з пробігом у 8 разів більший за ринок нових автівок. ОТП БАНК розвивав й надалі розвиватиме його. Маємо вже понад 400 партнерів, які займаються продажем авто, і відкриті до співпраці з новими. Автомобіль – це не розкіш, а те, що стало необхідністю для кожної родини у сучасному світі», - додав він.

Організатори конференції - Всеукраїнська Асоціація Фінансових Компаній та Finance.ua за підтримки «Мінфін» і SalesDoubler. Участь у заході взяли представники НБУ, банків та великих компаній, а також експерти ринку.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація