UA

В OTP Kids Camp почалася друга зміна

В OTP Kids Camp почалася друга зміна

Літній табір OTP Kids Camp продовжує свою роботу і днями прийняв другу зміну – 39 дітей, постраждалих від війни.

«Перша зміна вже як слід «перезавантажилася» і повернулася до України. У дітей незабутні враження, нові друзі і бажання зустрічатися знову! Це була велика відповідальність, кропітка робота всіх п’яти партнерів: ОТП БАНК в Україні, OTP Bank в Угорщині, OTP Travel, Укрзалізниці, БФ «Благомаю». Усе вдалося! Тому другу зміну ми відправили впевненіше і спокійніше. Серед батьків, які проводжали дітей, були наші Герої на протезах. А у деяких дітей батьки загинули… Для нас особливо важливо оздоровити та відновити їх. І колектив табору робить для цього все можливе. Незабаром на YouTube каналі Банку ми опублікуємо відеоспогади про цю літню вакацію, щоб і діти, і всі охочі наповнилися позитивом», – розповіла team-лідерка благодійного проєкту OTP Bank Helps Ukraine, директорка департаменту з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею ОТП БАНК Леся Сирота.

Нагадаємо, OTP Kids Camp – благодійна ініціатива, у реалізації якої задіяно кілька партнерів: АТ «ОТП БАНК», OTP Bank в Угорщині, OTP Travel, АТ «Укрзалізниця» та благодійний фонд «Благомай».

ОТП БАНК покрив усі витрати на реалізацію програми табору, проживання та харчування в готелі, трансфер у Будапешті та екскурсії для дітей.

OTP Travel – дочірня компанія OTP Bank, надала дітям з табору автобус для проїзду по Будапешту і забезпечила екскурсії.

АТ «Укрзалізниця» долучилася до ініціативи та надала спеціальні потяги для перевезення дітей з Києва до Будапешта та назад. У межах проєкту OTP Kids Camp прийматиме майже 60 дітей працівників «Укрзалізниці», які втратили рідних від початку повномасштабної війни в Україні.

Літній табір працює з 10 по 31 серпня 2024 року у Будапешті (Угорщина), загалом його відвідають 117 дітей віком 13-18 років. Заплановано три заїзди по 7 днів кожен.

Мета OTP Kids Camp – надати дітям умови для активного відпочинку: відновлення внутрішніх ресурсів, пошуку натхнення, нових знайомств та спілкування. Створена унікальна програма: творчі, спортивні та психологічні напрями, доповнені цікавими екскурсіями та сесією фінансової грамотності з відвідуванням головного офісу OTP Bank, Угорщина.

Дізнатися про проєкт більше можна за посиланням ref.best/otp-kids-camp.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація