UA

Піклуємося про клієнтів: ОТП БАНК скасовує тарифи на грошові перекази у застосунку

Для підтримки клієнтів та забезпечення більш доступних та вигідних умов для щоденного банкінгу з 1 жовтня 2024 року у застосунку OTP Bank UA скасовуються тарифи на перекази із картки на картку у розмірі до 1000 грн (включно).

Для решти P2P-платежів у застосунку тариф становитиме 0,5% від суми+5 грн.

Ще одним рішенням для покращення фінансових умов здійснення грошових переказів стане те, що з 1 жовтня 2024 року будь-яку суму можна буде переказати без комісії за номером банківського рахунку (IBAN).

«Скасування тарифів – це крок назустріч потребам клієнтів. Фахівці АТ «ОТП БАНК» провели дослідження, яке продемонструвало, що наші клієнти найчастіше користуються послугою переказу коштів із картки на картку у сумі до 1000 грн. Для багатьох це щоденні витрати, невеликі розрахунки з друзями, те, що ми називаємо daily banking. Грошові перекази без комісії дозволять їм вигідно користуватися послугою, не турбуючись про додаткові витрати», – розповів Євген Грубий, начальник Управління розвитку карткового бізнесу та перехресних продажів ОТП БАНК.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація