UA

До уваги власників преміальних карток Visa від OTP Bank: нові можливості доступу до бізнес-лаунжів в аеропортах

До уваги власників преміальних карток Visa від OTP Bank: нові можливості доступу до бізнес-лаунжів в аеропортах

З 1 жовтня 2024 року власники преміальних карток Visa від OTP Bank зможуть отримати доступ до лаунж-зон аеропортів у різних країнах світу через застосунок Visa Airport Companion.

Visa Airport Companion у партнерстві з DragonPass надає доступ до аеропортових бізнес-лаунжів держателям карток: Visa Platinum, Visa Platinum Business та Visa Infinite.

Також, для власників преміальних карток з України є можливість отримати доступ через Visa Chat Bot (у Telegram або Viber).


Для того, щоб отримати доступ до понад 1200 бізнес-лаунжів у аеропортах по всьому світу потрібно виконати декілька кроків:

  • завантажити застосунок Visa Airport Companion у App Store (IOS) або Google Play (Android);
  • зареєструвати у застосунку свою преміальну картку Visa від OTP Bank;
  • знайти лаунж, у який ви хочете потрапити та натиснути кнопку «Увійти»;
  • натиснути кнопку «Членство», щоб отримати цифровий доступ до лаунжу;
  • cформовану цифрову членську картку учасника (QR-код), потрібно просканувати в лаунжі.

Фізична картка не даватиме можливість потрапити до лаунж-зони.

Зверніть увагу, що доступ до бізнес-залів за програмою Lounge key з 1 жовтня 2024 року буде припинено.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація