UA

Інсайти, дослідження, анонси: в ОТП БАНК відбувся Demo Day 3Q

Інсайти, дослідження, анонси: в ОТП БАНК відбувся Demo Day 3Q

Внутрішній захід АТ «ОТП БАНК» – Demo Day 3Q – зібрав працівників онлайн та офлайн для обговорення сучасних трендів, останніх досліджень на ринку, продуктових новинок Банку.

Зустріч розпочав виступ голови правління ОТП БАНК Володимира Мудрого, який запропонував поглянути під новим кутом на сервіс-дизайн, роль IT у банківській сфері, тестування бізнес-ідей та продажі.

Справжнім відкриттям став виступ Катерини Ільченко, засновниці першого нейромаркетингового агентства в Україні Neuro-Knowledge, яка поділилася дослідженнями щодо ставлення до брендів в Україні. Вона презентувала карту емоційного реагування на різні меседжі, які транслюють компанії, та показала, як сильно впливає стресовий фон на когнітивні здібності людей.

Тема штучного інтелекту та його застосування у банківській сфері стала для Demo Day вже традиційною, цього разу обговорили роль АІ як безкомпромісного адвоката клієнта та побудову найкращого клієнтського сервісу.

Крім того, на заході працівники ознайомилися з продуктовими новинками ОТП БАНК, а також зробили анонси важливих сервісів, що будуть незабаром доступні клієнтам.

Demo Day є щоквартальною корпоративною подією в ОТП БАНК, на якій топменеджери і залучені підрозділи обговорюють найактуальніші стратегічні проєкти, плани, інноваційні ідеї та розробки у низці напрямів. Періодично до таких заходів долучаються зовнішні спікери – підприємці, власники бізнесів, стартапери, партнери Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація